Algemene voorwaarden

Handig om te weten

Levering:
Kaas Service bezorgt in Limburg, Brabant, Gelderland en Friesland op vaste dagen en in vastgestelde gebieden. Uw bestelling wordt gratis afgeleverd op de aangegeven routedag. Indien routes in één werkdag niet geheel kunnen worden afgemaakt zullen wij altijd de volgende werkdag bij U terugkomen. Indien U gebruik maakt van onze 24 uur bezorgservice bent U niet meer gebonden aan vastgestelde routedagen en tijden. Zie uitgebreide informatie bij 24 uur bezorgservice! Naast onze, op de website, weergegeven routes hebben wij diverse andere bezorggebieden in de rest van Limburg, Brabant, Gelderland en Friesland. Voor meer informatie over deze routes kunt U contact opnemen met ons centraal nummer : 077-4758100.

Productinformatie:
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op de website aanwezige informatie van ons assortiment. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Prijzen:
Al onze prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

 

Betalen:
U betaalt uw bestelling bij aflevering contant. Indien U met Uw pinpas of met behulp van de chip wilt betalen kan dat ook. Natuurlijk kunnen vaste klanten voor grotere bedragen ook gebruik maken van ons bankrekeningnummer ; Rabobank 10.65.67.373 Bedrijven kunnen in overleg met onze administratie een debiteurennummer aanvragen waarna we Uw bestellingen op een gespecificeerde factuur uitwerken.

 

Privacy:
Uw adresgegevens die U bij bezoek aan onze online winkel invoert, leggen wij vast. Deze gegevens worden alleen beschikbaar gesteld voor de uitvoering van uw bestelling en worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Het bestand waarin uw adresgegevens zijn opgeslagen is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag.

 

Aansprakelijkheid:
Al de vermelde adviezen op onze website zijn geheel vrijblijvend. Kaas Service is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze adviezen.