Over ons

De (online) kaasspecialist

Geheel in de nieuwe stijl biedt KaasService U de mogelijkheid om op een interactieve manier kennis te maken met ons bedrijf, de gedegen service maar bovenal onze grote variëteit aan kwaliteits-producten.

 

Ongeveer 40 jaar geleden is KaasService begonnen aan een avontuur in kaas dat nu na al die jaren nog steeds spannend, interessant en mooi is. KaasService is één van de grootste zelfstandige kaas-(aan huis)- leveranciers, van Zuid Nederland.

 

Wij informeren U dan ook graag over, ons uitgebreide assortiment, de actuele bezorgroutes en de bijzonder concurrerende verkoopprijzen maar bovenal willen we hier onze liefde voor kaas uit alle hoeken van Europa met U delen. In onze ruime voorraad hebben wij veel plaats gereserveerd voor Noord-Hollandse kwaliteitskazen van de Cono-kaasmakers uit West-Beemster. Naast ons huismerk ‘KaasService’ en de alom geprezen Beemsterkaas is ook de traditionele Leidse kaas een veel gevraagd Nederlands kwaliteitsproduct.

 

Natuurlijk hebben wij ook veel ambachtelijke producten in ons assortiment. Deze belangstelling ziet U terug in ons uitgebreide programma Boerenkaas. Naast de mooie Geiten-, en Schapenkazen hebben wij veel aandacht voor de zgn. ‘snoepkaasjes’ die wij onder de hoofgroepen Delicatesse kaas, kaas met een Italiaans karakter, Ingrediëntenkaas en Specialiteitenkaas hebben opgenomen in onze voorraad. Ook om van te snoepen zijn onze heerlijke berg-, en gatenkazen uit Zwitserland en Frankrijk.

 

Wanneer U genoeg gesnoept heeft of gewoon een dieet moet volgen kunt U evengoed bij ons terecht. We hebben een uitgebreid assortiment 20+ en 30+ kazen van Jong tot Oud. Bent U verzot op Buitenlandse kazen dan kunt U bij ons Uw hart ophalen. Meer dan 100 soorten liggen bij ons op voorraad.

 

Er valt nog een boel te proeven!